AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak terlik görmek

Kahve falında parlak terlik görmek

Kahve falında parlak terlik görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında parlak terlik görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında parlak terlik giymek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak kömür görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak cisim görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında parlak yeşil görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak demir görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir