AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak demir görmek

Kahve falında parlak demir görmek

Kahve falında parlak demir görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Kahve falında parlak demir gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında parlak demir görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak sarı taş görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak siyah elbise görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Kahve falında parlak siyah renk görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak koltuk görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak balık tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında parlak terlik görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir