Kahve falında parlak örtü görmek

Kahve falında parlak örtü görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında parlak örtü gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Kahve falında parlak örtü görmek işten yana şansının açık olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işarettir.

Kahve falında ayı çok parlak görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, böylece hayatından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında parlak ışık görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak sarı renk görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında parlak mavi taş görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak bileklik görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını parlak görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çok parlak yıldızlar görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir