AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı çok parlak görmek

Kahve falında ayı çok parlak görmek

Kahve falında ayı çok parlak görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında ayı çok parlak gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında ayı çok parlak görmek belalara denk gelmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı parlak görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kaşık görmek hayatının da zorlaşacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını parlak görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah parlak at görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak yüzük görmek borçlarından kurtulacağına, makam sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir