AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak ışık görmek

Kahve falında parlak ışık görmek

Kahve falında parlak ışık görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, derdin sona ereceğine, rızıksız kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında parlak ışık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Kahve falında parlak ışık görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çok parlak bir ışık görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ışıklar görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak ışık görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok parlak ışık görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak pul görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir