AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak sarı renk görmek

Kahve falında parlak sarı renk görmek

Kahve falında parlak sarı renk görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak sarı renk gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında parlak sarı renk görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında parlak kırmızı renk görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parlak renk görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak siyah renk görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak gri renk görmek büyük zararlara uğrayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak renkler görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir