AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kumaş görmek

Kahve falında lacivert kumaş görmek

Kahve falında lacivert kumaş görmek parasının her zaman bereketli olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert kumaş gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında lacivert kumaş görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet eder.

Kahve falında lacivert palto görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert ceket görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert göz görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert mont giymek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert yazma görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert şal görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Kahve falında lacivert bayrak görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir