AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kılıç görmek

Kahve falında parlak kılıç görmek

Kahve falında parlak kılıç görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet eder.

Kahve falında parlak kılıç gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında parlak kılıç görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla ölmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş kılıç görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Kahve falında altın kılıç görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek zafer elde edileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir