AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını gördüyseniz:

  • Size yararı dokunabilecek kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek şansın yaver gideceğine, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Kahve falında hazreti ali görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek esenliğe kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir