AnaSayfa / Genel / Kahve falında hilal çizmek

Kahve falında hilal çizmek

Kahve falında hilal çizmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, geniş geniş yaşayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hilal çizmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında hilal çizmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil hilal görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak hilal görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ayı hilal görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birden çok hilal görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla hilal görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalettir.

Kahve falında hilal şekli görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir