AnaSayfa / Genel / Kahve falında hilal şeklinde ay görmek

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber inanılır.

Kahve falında hilal şeklinde ay gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hilal şekli görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek rahatının bozulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ay hilal görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ay ve hilal görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak hilal görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında çift hilal görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir