AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı topallamak

Kahve falında ayağı topallamak

Kahve falında ayağı topallamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı topallamak gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Kahve falında ayağı topallamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında topalladığını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak ayak görmek güzel günlerin yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ayak yıkayan birini görmek geçimin kolaylaşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına inanılır.

Kahve falında ayak altında nasır görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç ayaklı insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir