AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak giysi görmek

Kahve falında parlak giysi görmek

Kahve falında parlak giysi görmek güç ve kudret sahibi olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak giysi gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında parlak giysi görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kadın giysisi görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında katlanmış giysi görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı giysi almak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı giysi giymek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıslak giysi görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir