AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın giysisi görmek

Kahve falında kadın giysisi görmek

Kahve falında kadın giysisi görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, her şeyin ters gideceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın giysisi gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında kadın giysisi görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz giysili kadın görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın giysisi giymek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah giysili kadın görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni giysiler almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek giysisi yıkamak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek giysisi görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi giysi giymek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir