Kahve falında katlanmış giysi görmek

Kahve falında katlanmış giysi görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında katlanmış giysi gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında katlanmış giysi görmek işlerinin bozulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah giysili birini görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı giysi almak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında giysi vermek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni giysi satın almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi giysi giymek hayırlı bir terfi alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye giysi görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, yeni iş kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek giysisi almak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top