Kahve falında kırmızı giysi almak

Kahve falında kırmızı giysi almak gözyaşlarının dineceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı giysi almak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı giysiler görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı giysi almak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kadın giysisi görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birine giysi vermek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Kahve falında yıkanmış giysi görmek moral bozukluğu yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni giysiler almak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu giysi görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında giysi kaybetmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top