AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak çizme görmek

Kahve falında parlak çizme görmek

Kahve falında parlak çizme görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak çizme gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında parlak çizme görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çizme denediğini görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mor çizme görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa çizme görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında tüylü çizme görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan çizmesi görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına çizme giymek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çizmeleri kaybetmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir