AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa çizme görmek

Kahve falında kısa çizme görmek

Kahve falında kısa çizme görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalettir.

Kahve falında kısa çizme gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında kısa çizme giymek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa çizme görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına çizme vermek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme aramak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizme görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağına çizme giymek ancak yılmayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir