AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü çizme görmek

Kahve falında tüylü çizme görmek

Kahve falında tüylü çizme görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü çizme gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında tüylü çizme görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çizme satın almak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizme bulmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, işlerinden de geri kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi çizme giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizme görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın çizme görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Kahve falında erkek çizmesi görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme satın almak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir