AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme denediğini görmek

Kahve falında çizme denediğini görmek

Kahve falında çizme denediğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rahat bir hayatı olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, amaçlarına ulaşmaya inanılır.

Kahve falında çizme denediğini gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Kahve falında çizme denediğini görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kıyafet denediğini görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük denediğini görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini görmek geçiminin zorlaşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir