Kahve falında çok parlak güneş görmek

Kahve falında çok parlak güneş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, huzurun bozulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok parlak güneş gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında parlak güneş görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, imkânlarının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok parlak güneş görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ayakkabı giymek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında parlak alyans görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında parlak inci görmek o masumların bedduasını alacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve parlak saç görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçları parlak görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun parlak saç görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top