AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak şeyler görmek

Kahve falında parlak şeyler görmek

Kahve falında parlak şeyler görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak şeyler gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında parlak şeyler görmek hevesinin kursağında kalacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işarettir.

Kahve falında parlak bir şey görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, elindeki imkanların artacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz parlak elbise görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun ve parlak saç görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak terlik görmek namının yürüyeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak araba görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında parlak anahtar görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir