AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bozuk para görmek

Kahve falında parlak bozuk para görmek

Kahve falında parlak bozuk para görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında parlak bozuk para gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında parlak bozuk para görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak para görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yepyeni biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para almak ve vermek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saçmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına bozuk para vermek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, deneyim kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölüye bozuk para vermek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir