AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bir şey görmek

Kahve falında parlak bir şey görmek

Kahve falında parlak bir şey görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak bir şey gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında parlak bir şey görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında parlak şeyler görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü parlak görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında parlak inci görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek ekmeksiz kalacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında parlak mavi görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak koltuk görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir