AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta olmak

Kahve falında parkta olmak

Kahve falında parkta olmak yuva kuracağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında parkta olmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında park yapıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini parkta görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında parkta yürümek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında parkta uyumak ruhen güzelleşeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park etmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak geniş bir rızka kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına tabir olunur.

Kahve falında su parkı görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parkta oturmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir