AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta oturmak

Kahve falında parkta oturmak

Kahve falında parkta oturmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parkta oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında parkta oturmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında su parkı görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında park yapıldığını görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini parkta görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında araç park etmek insanlardan uzaklaşacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parkta oynamak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parkta kaymak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir