AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini parkta görmek

Kahve falında sevdiğini parkta görmek

Kahve falında sevdiğini parkta görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini parkta gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında sevdiğini parkta görmek elinin darda kalmayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park halinde araba görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında park görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parkta oynadığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park yeri görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında güzel park görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba park ettiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir