AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta uyumak

Kahve falında parkta uyumak

Kahve falında parkta uyumak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerini düzene sokacağına, alım gücünün artmasına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında parkta uyumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında parkta uyumak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı park etmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında parkta eğlenmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında park yapıldığını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parkta oynadığını görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini parkta görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında parkta kaymak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir