AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, verimli işlere gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Kahve falında iki kez aynı kişiyi görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında aynı kişiyle evlenmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli aynı kişiye sarılmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin aynısını görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ard arda aynı kişiyi görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir