AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm kokusu almak

Kahve falında parfüm kokusu almak

Kahve falında parfüm kokusu almak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, rızkının kesileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm kokusu almak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, afiyette ve keyifte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu almak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokusu duymak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, heveslerin söneceğine delalet eder.

Kahve falında çok parfüm sıkmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında parfüm bulmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında parfüm istemek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir