AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm şişesi almak

Kahve falında parfüm şişesi almak

Kahve falında parfüm şişesi almak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, ticarette şansının düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Kahve falında parfüm şişesi almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işarettir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm şişesi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında parfüm şişesi almak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir