AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş parfüm şişesi görmek

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş parfüm şişesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında parfüm şişesini boş görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş parfüm şişesi görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm şişesi görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kişinin yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında parfüm şişeleri görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm şişesini kırmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ona yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kırık parfüm şişesi görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir