AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm bulmak

Kahve falında parfüm bulmak

Kahve falında parfüm bulmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, zaferlere doymayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında parfüm bulmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında parfüm bulmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel parfüm koklamak acılarını dindireceğine, hayallerinin söneceğine inanılır.

Kahve falında parfüm şişesinin kırıldığını görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm hediye almak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına işarettir.

Kahve falında parfüm kokusu almak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında parfüm şişesi görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir