AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm almak

Kahve falında parfüm almak

Kahve falında parfüm almak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm almak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Kahve falında parfüm hediye almak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında parfüm aldığını görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalettir.

Kahve falında parfümün bittiğini görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda parfümü görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm kokusu almak zorlukların yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm denemek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oda parfümü sıkmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir