AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters ayaklı insan görmek

Kahve falında ters ayaklı insan görmek

Kahve falında ters ayaklı insan görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı insan gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında ayağı ters insan görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayakları ters insan görmek daha isabetli kararlar alacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ters ayaklı insan görmek mallarının eksileceğine, seyahatlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında ters ayaklı kadın görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları ters görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını ters görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ters ayaklı adam görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayakları ters birini görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir