AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayla uğraşmak

Kahve falında parayla uğraşmak

Kahve falında parayla uğraşmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, ticaretinin de hızlanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parayla uğraşmak gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Kahve falında parayla uğraşmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında inşaatla uğraşmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işarettir.

Kahve falında pislikle uğraşmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etle uğraşmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla uğraşmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında hamurla uğraşmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında suyla uğraşmak ferah düzeyinin yükseleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir