AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı düşürmek

Kahve falında parayı düşürmek

Kahve falında parayı düşürmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parayı düşürmek gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Kahve falında birinden para düşürmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında parayı düşürmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere para düşürmek devlete hizmet etmeye, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinden para düşürmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya para düşürmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında suya para düşürmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paraları düşürmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir