AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para düşürmek

Kahve falında bozuk para düşürmek

Kahve falında bozuk para düşürmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hastalıklarının azalacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para düşürmek gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında bozuk para düşürmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında bozuk para düşürdüğünü görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete bozuk para düşürmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk bozuk para görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan bozuk para bulmak gidilecek yönün belirleneceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında cebinde bozuk para bulmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir