AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para düşürmek

Kahve falında demir para düşürmek

Kahve falında demir para düşürmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Kahve falında demir para düşürmek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Kahve falında demir para düşürmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında demir bozuk para görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa demir para vermek işlerine dört elle sarılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında birinden demir para almak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her anlamda şifa bulmaya rivayet eder.

Kahve falında bir sürü demir para görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk demir para saymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Kahve falında yerden demir para toplamak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir