AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı tuvalete atmak

Kahve falında parayı tuvalete atmak

Kahve falında parayı tuvalete atmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, malının ve parasının da artacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete atmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında parayı tuvalete atmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete para atmak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete taş atmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eti tuvalete atmak başarıya giden yollarının açılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete çamaşır atmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir