AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı çöpe atmak

Kahve falında parayı çöpe atmak

Kahve falında parayı çöpe atmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Kahve falında parayı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında parayı çöpe atmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında balığı çöpe atmak yeniden doğmuş gibi olacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkları çöpe atmak kısmetlerin azalacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi çöpe atmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında denize çöp atmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir