AnaSayfa / Genel / Kahve falında paramparça cam görmek

Kahve falında paramparça cam görmek

Kahve falında paramparça cam görmek ayaklandıracağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında paramparça cam gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında paramparça cam görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına inanılır.

Kahve falında paramparça olmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında paramparça görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında birini paramparça görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çerçeveli cam görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan geçmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan dışarıyı seyretmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam hediye almak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir