AnaSayfa / Genel / Kahve falında paramparça görmek

Kahve falında paramparça görmek

Kahve falında paramparça görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paramparça gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında paramparça görmek istediği noktalara geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında paramparça cam görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında paramparça olmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini paramparça görmek yalan söylemeyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir