AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam hediye almak

Kahve falında cam hediye almak

Kahve falında cam hediye almak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet eder.

Kahve falında cam hediye almak gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında cam vazo hediye almak artık daha dikkatli davranacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam hediye almak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam tabak hediye almak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak hediye almak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam parçaları yemek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam tabaklar görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında camların üzerinde yürümek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cam toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir