AnaSayfa / Genel / Kahve falında paramparça olmak

Kahve falında paramparça olmak

Kahve falında paramparça olmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında paramparça olmak gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Kahve falında paramparça cam görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında paramparça olmak mutluluğunun büyüyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini paramparça görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paramparça görmek evini ve ailesini unutacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir