AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini paramparça görmek

Kahve falında birini paramparça görmek

Kahve falında birini paramparça görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, evi yoksa ev alacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında birini paramparça gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında paramparça görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında paramparça olmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında paramparça cam görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini paramparça görmek rahat bir hayat süreceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir