AnaSayfa / Genel / Kahve falında para yakmak

Kahve falında para yakmak

Kahve falında para yakmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, gamsız bir hayat süreceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında para yakmak gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sobada para yakmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işaret eder.

Kahve falında para yakmak zinde kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para yakmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalet eder.

Kahve falında parayı yakmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşle yakmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kandil yakmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte birini yakmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir