AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada para yakmak

Kahve falında sobada para yakmak

Kahve falında sobada para yakmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sobada para yakmak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Kahve falında sobada para yakmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba yakmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak çocuk sahibi olunacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yazın soba yakmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sobasını yakmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kömür sobası yakmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında evde soba yakmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir