AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşle yakmak

Kahve falında ateşle yakmak

Kahve falında ateşle yakmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında ateşle yakmak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ocakta ateş yakmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında kibritle ateş yakmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sobada ateş yakmak şansın kapanacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ateş yakmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, dünya malına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ateş yakmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, bol bol moral depolanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşte birini yakmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir