AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte birini yakmak

Kahve falında ateşte birini yakmak

Kahve falında ateşte birini yakmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, işinden evine gidip geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, şeytanın aklına uyacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ateşte birini yakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan önce, maksimum yarar sağlamanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında biriyle ateş yakmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tandırda ateş yakmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ateşte birini yakmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini ateşle yakmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle ateş yakmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir